Hotel LE MER**** - Cauti un hotel la intrare in Bucuresti in care sa te simti bine? Nu doar un loc de cazare, ci un hotel in care sa ai tot confortul de care ai nevoie? Hotel Le Mer este un hotel de lux, cu preturi de cazare reduse, situat in comuna Afumati-Ilfov, sos. Bucuresti-Urziceni (DN2) nr. 129, la o distanta de 14,6 km fata de km 0 din Bucuresti, la 20 km fata de Aeroportul International Otopeni si 12,4 km fata de Baneasa Shopping City.

Ce ne diferentiaza:

  • fiecare camera are acces direct la balcon
  • baie cu pereti de sticla
  • spatiu generos
  • lumina naturala din abundenta
  • lenjerie personalizata

Cand am deschis acest loc ne-am gandit la cei carora le place sa se simta bine. Oricat de pretentios ar fi evenimentul pe care-l planificati, echipa Le` Mer va da totul pentru reusita!

Echipa de profesionisti de inalta clasa, avand in vedere experienta acumulata prin brandul BUN DE TOT, va fi alaturi de dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu (la inceput de drum pentru tinerii casatoriti sau la prima petrecere din viata, cea de botez).

Va asteptam intr-o locatie moderna, gandita de catre designeri cu experienta pana in cel mai mic detaliu de finisaj, unde prin armonia creata te vei simti cu adevarat bine!

Complexul Le` Mer este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunta, cununie, botez, banchet, cocktail, simpozion, revelion, microrevelion, petrecere privata, cina festiva si altele.

Va punem la dispozitie doua sali de evenimente impresionante, care pot gazdui orice eveniment intr-o atmosfera magica.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu patru variante de meniuri, sau la alegere meniu personalizat.

Salon BLUE - cu o capacitate de pana la 260 de persoane, uimeste prin eleganta si este pusa in evidenta de candelabrele de cristal, iar paleta de culori neutre complimenteaza cu usurinta orice schema coloristica pe care o alegeti sa o folositi in decorarea salii.

Salon VERT - cu o capacitate de pana la 90 persoane, decorata in stil boem elegant, este ideala pentru petreceri pe care sa vi le amintiti tot restul vietii.

Alaturi de un personal plin de profesionalism va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru ca timpul petrecut la noi sa ramana de neuitat!

Va multumim ca ne-ati ales pe noi !

Echipa LE` MER

 

inapoi